Onze docenten

Harma van Zon

Harma begon in 1974 met Yogapraktijk de Zon, samen met Jo van Orshoven. De praktijk heette destijds Yoga en Vedanta Ashram.  Zij volgde de opleiding tot yogadocent  bij dr. Rama Polderman, een van de wegbereiders van de yogabeoefening in Nederland en oprichter van de Stichting Yoga en Vedanta. Haar verdere opleiding was bij yogameesters Jean Klein,  Bert van Gennep,  Swami Ranganathananda , Harish Johari en Klaas-Jan van Velzen.  Harma is pionier op het gebied van zwangerschapsyoga en babymassage en zij is vertaler van het boek Shantala babymassage van dr. Frédérick  Leboyer. Zij  geeft binnen de praktijk Hatha yoga met verdiepende achtergronden.

 

Harma is naast Yogadocent  ook trainer/coach. Ze verzorgt binnen de praktijk regelmatig workshops, zoals Mantra-zingen en Systemisch Werken.

Gegevens

Harma van Zon

telefoonnummer: 06-28444724/020-4882862

Mailadres: harma@yogadezon.nl, Website: vanzoncoacht.nl

 

Josee Adrichem

Josee is in 1998 samen met Harma de praktijk in Krommenie gestart. Eerst op de Zwanenbloemlaan en sinds 2013 op de Zonnelaan.

Ze heeft haar opleiding o.a. genoten bij Harma, Koos Zondervan, Klaas-Jan van Velzen, Rita Beintema en de Maatschap Samsara Yoga. Uiteraard volgt ze regelmatig verdiepingscursussen. Josee geeft Hatha yoga, Zwangerschapsyoga en Herstelyoga.

Gegevens

Josee Adrichem

telefoonnummer: 06-13256066

Mailadres: Josee@yogadezon.nl

 

Patricia Stikvoort

Patricia is sinds 2008 verbonden met De Zon. Zij heeft haar opleiding genoten bij o.a. Harma, Samsara Yoga en bij de Jip & Jan Academie. Ook zij volgt met regelmaat verdiepingscursussen.

Patricia geeft Hatha yoga, stoel-, kinder- en jongerenyoga. Ook geeft ze cursussen babymassage en verzorgt zij de ouder- en- kindlessen.

Daarnaast heeft ze in Assendelft een praktijk voor Bewust-Zijn: “de Vleugelboom”.

Gegevens

Patricia Stikvoort

telefoonnummer: 06-30429470

Mailadres: patricia@yogadezon.nl

vleugelboom.png
 

Loes Verheijen

Loes is sinds september 2019 verbonden aan De Zon. Ze is als erkend en gecertificeerd Yogadocent, afgestudeerd aan de Yan Yoga academie.

Loes geeft Hatha yoga en Seniorenyoga.

Gegevens

Loes Verheijijen

telefoonnummer: 06-29738048

Mailadres: loes@yogadezon.nl

 

Martine Veenendaal

Martine beoefent al 20 jaar yoga. In 2015 is ze gestart met haar opleiding bij Sashwita voor Yoga en Wijsbegeerte. Inmiddels is ze erkend en gecertificeerd docent en geeft ze vanaf september les bij De Zon:  daar waar ze 20 jaar geleden startte op  haar yogapad.

Heeft de volgende diploma's 

Drie-jarige basisopleiding bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte,  https://www.yoga-saswitha.nl/  

Modules: Yoga en Meditatie, Yoga en Anatomie, Ayurvedische beginselen, Ayurvedische massage

Martine geeft Saswitha yoga 

Gegevens

Martine Veenendaal

telefoonnummer: 06-23784024

Mailadres: martine@yogadezon.nl

 

Najat Fatni

Najat heeft haar opleiding tot Yogadocent  gevolgd bij Critical Alignment Yoga. Binnen de praktijk verzorgt ze vanaf september 2019 ook yoga volgens de Critical Alignment methodiek.

Het doel van Critical Alignment is balans te brengen tussen alle (telkens twee) spiergroepen en zo het lichaam in de juiste spanning vrij te laten bewegen.

De focus ligt steeds op het uitlijnen van het lichaam.

Gegevens

Najat Fatni

telefoonnummer: 06-41185858

Mailadres: Najat@yogadezon.nl

Caro Adrichem

Caro heeft de opleiding tot Vinyasa-docent gevolgd en afgerond.

Bij Vinyasa-yoga staan lichaam, ademhaling en geest in tijd-en-ruimte continu met elkaar in verbinding. Stap voor stap volgen de houdingen (asana's) elkaar op in een vloeiende reeks en zo brengen ze het bewustzijn naar de verschillende delen van het lichaam.

 

Bijzonder aan te raden voor 20 – 40-jarige deelnemers.

Gegevens

Caro Adrichem

telefoonnummer: 06-22680626

Mailadres: Caro@yogadezon.nl