top of page

Yoga voor zorginstellingen, bedrijven en scholen

Pluspunten

  • concentratie

  • vitaliteit

  • gezondheid

  • prettiger in de omgang

  • beter omgaan met stressvolle situaties
     

Verbeter uw bedrijfscultuur

Wij brengen uw medewerkers in de juiste balans door middel van yoga. Dit resulteert in een betere stressbestendigheid, ruimte en inspiratie. Kernwaarden worden als drijfveren beschouwd, van waaruit gedrag beter aansluit bij de (gewenste) bedrijfscultuur.

 

Waarom yoga?

Het oefenen van aandacht (mindfulness) en het loslaten op bewust niveau zijn thema's van de yoga-beoefening. Het helpt te luisteren naar het gevoel van je lichaam en kan je heel veel leren over jezelf. Bijvoorbeeld of je jezelf onder druk zet of juist ruimte geeft. Zo krijg je beter toegang tot je zelf en ga je voelen wat goed is of juist niet.

 

Effect

De uitwerking op uw medewerkers vertaalt zich in een betere concentratie, vitaliteit, het beter kunnen omgaan met stressvolle situaties en het prettiger zijn in de omgang. Zowel voor de interne communicatie tussen medewerkers, als de externe communicatie met klanten levert dit een beter begrip op, betere samenwerking en een vlottere afhandeling van werkzaamheden.

 

Kosten

De kosten van de workshops zijn afhankelijk van de locatie, de geboden faciliteiten en het aantal lessen. U kunt daarover contact opnemen met:

Harma van Zon  020-4882862 , 06-28444724 of per mail harma@yogadezon.nl

Josee Adrichem 06-13256066 of per mail josee@yogadezon.nl
 

Yoga is...

bottom of page